'PSV meldt zich in de Bundesliga met bod van 7,5 miljoen euro'

'PSV meldt zich in de Bundesliga met bod van 7,5 miljoen euro'

29-08-2020 16:32 Laatste update: 16:55
185

PSV heeft een miljoenenbod gedaan op Philipp Max, linksback van FC Augsburg. Dat meldt het Duitse BILD. Het is geen geheim dat PSV nog op zoek is naar een linksback. Naast BILD maken ook het Eindhovens Dagblad en Voetbal International melding van belangstelling van PSV in Max.

Volgens de informatie van BILD heeft PSV een bod van 7,5 miljoen euro neergelegd bij Augsburg. De clubleiding kan dit niet bevestigen, maar bevestigt wél dat er gesproken wordt met een geïnteresseerde club over Max. "Het klopt dat we een eerste bod op Philipp Max hebben gekregen. We zijn momenteel in gesprek met de geïnteresseerde club", zegt technisch directeur Stefan Reuter. "Er is echter nog geen akkoord over de transfersom."

"Nadat we het bod kregen, hebben we meteen de speler geïnformeerd. Hij heeft ons laten weten dat hij wil vertrekken", vervolgt Reuter. Reuter noemt de naam van PSV dus niet, maar volgens BILD gaat het om de Eindhovense club. Naar verluidt zijn ook andere clubs in Max geïnteresseerd. 

PSV-trainer Roger Schmidt stelde Mauro Junior in de voorbereiding op als linksback. De Braziliaan is van origine een middenvelder, maar deed het niet slecht op die positie. De clubleiding van PSV was al die tijd echter wel op zoek naar een ervaren linksback.

Max speelde in Duitsland voor Schalke 04 en Karlsruher SC en kwam de afgelopen vijf seizoenen uit voor Augsburg. Hij heeft nog een contract tot 2022 bij de club.