Onrust bij Sparta houdt aan: boze Rayhi naar huis gestuurd na gesprek met Fraser

Onrust bij Sparta houdt aan: boze Rayhi naar huis gestuurd na gesprek met Fraser

Gepubliceerd: maandag 28 september 2020 om 15:19ma 28-09-2020 om 15:19

Het wordt er niet gezelliger op bij Sparta. Twee dagen na de harde nederlaag bij PEC Zwolle is Mohamed Rayhi naar huis gestuurd.

Dat melden het Algemeen Dagblad en RTV Rijnmond. De situatie is bekend: Rayhi heeft een vertrekwens en wil liever vandaag dan morgen weg bij Sparta. Al-Batin uit Saudi-Arabië hoopt de aanvaller op te halen bij Sparta, maar heeft met de Kasteelclub nog geen akkoord bereikt.

Het AD schrijft dat Rayhi naar huis is gestuurd na een gesprek met trainer Henk Fraser, die het niet verstandig vond dat hij mee zou trainen. Technisch directeur Henk van Stee bevestigt dat. "Hij was te emotioneel na het gesprek met Henk Fraser. Het leek ons daarom goed dat hij niet mee zou trainen met de selectie."

Mocht Rayhi naar Al-Batin vertrekken, dan heeft Sparta PEC-spits Mike van Duinen in het vizier als opvolger. Zover is het nog niet, Al-Batin moet eerst met het door Sparta gevraagde bedrag en een bankgarantie over de brug komen, zegt Van Stee. Sparta rekent erop dat Rayhi er dinsdag weer is.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws