Memphis lijkt tóch op weg naar FC Barcelona na uitspraken Juninho

Memphis lijkt tóch op weg naar FC Barcelona na uitspraken Juninho

04-10-2020 23:53
42

Memphis Depay is dicht bij een transfer naar FC Barcelona, geeft technisch directeur Juninho van Olympique Lyon aan. De kans dat de sterspeler van Lyon en het Nederlands elftal maandag gaat tekenen in Spanje is volgens de Braziliaanse TD zeer aanwezig.

Lyon maakte Barcelona vorige week duidelijk dat het tot vrijdag de tijd had om Memphis op te halen, anders zou een transfer niet meer doorgaan. Dat lijken echter praatjes voor de bühne te zijn geweest, want volgens Franse media was een transfer ook na vrijdag bespreekbaar. Juninho geeft nu aan dat een transfer tot de mogelijkheden behoort. Dat er eerder geen akkoord werd bereikt lag aan de financiële situatie van Barcelona. De club moet eerst spelers verkopen voor er nieuwe spelers binnen kunnen worden gehaald.

Wedden

Meer odds

Juninho hint na de wedstrijd tegen Olympique Marseille (1-1) op een transfer van Memphis. Die zou dan maandag rond moeten komen. "Hij zit in het laatste jaar van zijn contract. Hij heeft een akkoord met FC Barcelona, daar maken we geen geheim van", zegt Juninho na afloop tegen Téléfoot.

"Het is mogelijk dat Memphis morgen voor Barcelona gaat tekenen, maar zeker is dat niet. De speler wiens vertrek het meest waarschijnlijk is, is Memphis. Als hij blijft, hoop ik dat hij ons helpt om de wedstrijden te winnen."

Ronald Koeman maakte de clubleiding van Barcelona meteen duidelijk dat hij Memphis naar Camp Nou wilde halen. Veel lijkt echter af te hangen van een vertrek van Ousmane Dembélé. De Fransman is in gesprek met Manchester United.