'Barça-transfer Memphis staat op losse schroeven door ontwikkelingen in Spanje'

'Barça-transfer Memphis staat op losse schroeven door ontwikkelingen in Spanje'

05-10-2020 19:51 Laatste update: 19:59
54

Door verrassende ontwikkelingen in Spanje is de transfer van Memphis Depay plots een stuk verder weg. Ousmane Dembélé leek op weg naar Manchester United, maar heeft besloten om bij FC Barcelona te blijven, verzekert Cadena COPE.

Het verhaal is inmiddels duidelijk: Memphis kan alleen van Olympique Lyon naar Barcelona als Dembélé of een andere speler vertrekt. Er wordt ook gesproken over een mogelijke transfer van Rafinha naar Paris Saint-Germain.

Het leek erop dat Dembélé openstaat voor een transfer naar Man United, maar dit lijkt toch niet het geval. Volgens Cadena COPE wil hij blijven. Dat is een forse tegenvaller voor zowel Barcelona als Memphis. De transfer van laatstgenoemde gaat nu mogelijk niet door, tenzij er toch nog iets geks gebeurt. 

ESPN meldde eerder op maandag dat Dembélé zich wel meldde op het trainingscomplex, maar niet mee heeft getraind. Dat had volgens Spaanse en Engelse te media te maken met een mogelijke transfer naar Engeland, maar COPE laat een ander geluid horen.

Barcelona heeft tot maandagavond 23.59 uur om Dembélé kwijt te raken, anders gaat de transfer van Memphis definitief niet door.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie