Nieuws uit Ajax-ziekenboeg: Antony mist duels met Braziliaanse olympische selectie

Nieuws uit Ajax-ziekenboeg: Antony mist duels met Braziliaanse olympische selectie

09-11-2020 18:05 Laatste update: 18:12
37

Antony heeft zich afgemeld voor de wedstrijden van de Braziliaanse olympische selectie. De aanvaller moest het veld zondag tegen FC Utrecht met een spierblessure verlaten.

Ajax meldt dat Antony er tijdens de wedstrijden van Brazilië niet bij zal zijn. De Braziliaan moest in De Galgenwaard al voor rust het veld verlaten met klachten aan zijn linkerbovenbeen en werd vervangen door David Neres. Laatstgenoemde speelt wél mee met de olympische selectie van Brazilië en is er tijdens de wedstrijden tegen Saoudi-Arabië en Egypte bij.

Het is nog niet bekend hoe lang Antony er precies uitligt. Ajax doet verder geen uitspraken over de ernst van de blessure. Voor trainer Erik ten Hag zal de interlandbreak niet ongelegen komen na de blessure van de Braziliaanse aanvaller.

Ajax kende een makkelijke middag in Utrecht en won na doelpunten van Davy Klaassen, Dusan Tadic en Quincy Promes met 0-3 van de ploeg van trainer René Hake, die de taken van de naar KRC Genk vertrokken John van den Brom overnam bij de club uit de Domstad.