Deschamps bemoeit zich met situatie Pogba bij United: 'Kan niet gelukkig zijn'

Deschamps bemoeit zich met situatie Pogba bij United: 'Kan niet gelukkig zijn'

10-11-2020 07:56
22

Paul Pogba kan momenteel niet gelukkig zijn met zijn situatie bij Manchester United. Dat claimt de Franse bondscoach Didier Deschamps, die ziet dat de 27-jarige middenvelder niet langer zeker is van een basisplaats op Old Trafford.

United-manager Ole Gunnar Solskjaer liet de Fransman in drie van de laatste vier Premier League-duels op de bank beginnen. In het Champions League-duel met Istanbul Basaksehir viel hij vorige week een klein halfuur voor tijd in.

Deschamps uit zijn zorgen. "Hij kan niet gelukkig zijn met de situatie bij zijn club, niet met de speeltijd die hij krijgt en niet met zijn positie", zegt de bondscoach van Les Bleus, geciteerd door The Guardian. "Hij zit niet in zijn beste periode, hij heeft een reeks blessures achter de rug en hij is behoorlijk geraakt door het coronavirus. Nu moet hij weer zijn ritme vinden."

Deschamps heeft nog altijd het volle vertrouwen in Pogba. "Voor een speler die zich niet helemaal lekker voelt bij zijn club, is het natuurlijk fijn om bij het Franse team te zijn. Hij zal me vertellen over zijn gevoelens, want ik ken hem ook erg goed. Het zal de goede kant opgaan."

Ondanks de reserverol van Pogba heeft ook Donny van de Beek nog geen basisplaats bij United. De toekomst van de Fransman bij de Premier League-grootmacht is nog altijd onzeker, weet The Guardian. Vorige maand vertelde hij nog maar eens dat het een droom blijft om op een dag voor Real Madrid te spelen.