Verbeek vertelt anekdote over Huntelaar: 'Joh, als je geen zin hebt, rot dan op!'

Verbeek vertelt anekdote over Huntelaar: 'Joh, als je geen zin hebt, rot dan op!'

14-12-2020 19:08 Laatste update: 19:10
16

Gertjan Verbeek koestert warme herinneringen aan de samenwerking met Klaas-Jan Huntelaar, die afgelopen weekend aankondigde na dit seizoen zijn voetbalschoenen aan de wilgen te hangen. Verbeek werkte met Huntelaar samen bij sc Heerenveen en zag toen al een enorme drive bij de spits.

"Hij was heel erg bezig om beter te worden, in alles. Dat betekende dat hij heel vaak al voor de training bezig was, maar ook na de training", memoreert Verbeek tegenover FOX Sports. Over het extra trainen na de training heeft Verbeek nog een leuke anekdote paraat.

"Een mooi voorbeeld was met Boy Waterman, dat was niet de grootste liefhebber om na de training nog wat extra te doen. Die stond dan een beetje halfbakken in het doel en soms reageerde hij dan op een bal, waarop Klaas-Jan zei: ‘Joh, als je nou geen zin meer hebt, rot dan op. Dan doe ik het wel zonder keeper, ik heb jou niet nodig.'

Volgens Verbeek is dit illustratief voor Huntelaar. "Het geeft aan wat voor fanaat het is, wat voor passie hij heeft om steeds maar beter te worden."