'Stap naar Feyenoord helemaal niet te groot, heb laten zien dat het beter kan'

'Stap naar Feyenoord helemaal niet te groot, heb laten zien dat het beter kan'

18-12-2020 14:04
41

Bryan Linssen neemt het zondag met Feyenoord op tegen zijn oude club Vitesse. De 29-jarige aanvaller was in Arnhem succesvol en wist in drie seizoenen ruim veertig keer te scoren. In De Kuip gaat het vooralsnog minder voorspoedig.

"Je hoopt dat het persoonlijk beter gaat. Dat je nu al op tien doelpunten had gestaan en dat alles vanzelf gaat. Alleen zo werkt het leven niet, het gaat niet allemaal vanzelf. Je moet er keihard voor werken om te halen wat je wil halen. Daar ben ik op dit moment niet tevreden over, maar ik ga zeker door met hard werken om mijn doelstellingen te halen", vertelt Linssen in gesprek met FOX Sports.

De aanvaller bestrijdt dat de stap van Vitesse naar Feyenoord te groot is geweest. "Nee, dat niet. Helemaal niet. Het is op dit moment niet goed genoeg. Ik weet ook dat ik beter kan. Als ik wist dat ik niet beter kan, dan was het inderdaad een te grote stap. Maar ik heb laten zien dat het beter kan. Ik moet keihard blijven werken en naar die momenten zoeken."

Linssen is positief over de komst van Arne Slot, die na dit seizoen Dick Advocaat opvolgt als trainer. "Hij maakt een heel goede indruk. Het spel dat hij speelde met AZ was altijd mooi om te zien. Aanvallend voetbal, veel kansen. Ook als ik hem hoor praten in interviews, is hij altijd duidelijk en realistisch. Hij trapt geen open deuren in. Dat komt goed op mij over. Niet alleen als trainer, maar ook als mens denk ik dat het een heel prettige man is om mee samen te werken."