Zin in weerzien met oude club Ajax: 'Onana, Blind en Klaassen, dan houdt het op'

Zin in weerzien met oude club Ajax: 'Onana, Blind en Klaassen, dan houdt het op'

18-12-2020 23:05 Laatste update: 23:05
20

Voor Ricardo Kishna betekent de wedstrijd met ADO Den Haag tegen Ajax een weerzien met zijn oude club. De ADO-aanvaller kijkt uit naar het duel, maar ziet dat er nog maar weinig van zijn oude teamgenoten actief zijn in Amsterdam.

"Het is sowieso bijzonder om tegen de club te spelen waar ik een groot deel van de jeugdopleiding heb doorlopen", begint Kishna in gesprek met Voetbal International. "Er zijn niet zo veel spelers meer waar ik mee speelde. Andre Onana, Daley Blind en Davy Klaassen, dan houdt het wel op. Ajax lijkt misschien iets minder in vorm momenteel, maar we hebben het gewoon over de beste ploeg in de Eredivisie."

Kishna hoopt op een goed resultaat aankomend weekend. "We moeten kijken of er wat te halen valt. In ieder geval moeten we geloven dat er iets te halen valt. Daar begint het mee. Natuurlijk is dat soms best moeilijk tegen een ploeg die kwalitatief veel beter is, maar je moet de intentie hebben om er alles aan te doen. Zoals wij eerder dit seizoen bij Feyenoord speelden, daar hielden we een goed gevoel aan over."