'Ajax en PSV zijn aan elkaar gewaagd, Ajax heeft misschien wat meer creativiteit'

'Ajax en PSV zijn aan elkaar gewaagd, Ajax heeft misschien wat meer creativiteit'

Gepubliceerd: dinsdag 22 december 2020 om 07:51di 22-12-2020 om 07:51

Willem II-trainer Adrie Koster heeft Ché Nunnely op het matje geroepen. In het Eredivisie-duel met AZ bepaalde de aanvaller de eindstand in blessuretijd op 5-3. Ondanks de nederlaag vierde hij zijn doelpunt uitbundig.

De jeugdinternational moest in Alkmaar op de bank beginnen, maar ontkent dat hij de technische staf van Willem II wilde provoceren. "Nunnely heeft verklaard dat hij juichte uit pure vreugde om zijn doelpunt en dat hij er geen andere bedoelingen mee had", zegt Koster in het Brabants Dagblad. "Hij was zich van geen kwaad bewust. Ik heb hem uitgelegd dat hij bij Willem II niet in een situatie zit om al te uitbundig te zijn na zo'n doelpunt. Door de positie op de ranglijst wordt elke handeling op een weegschaal gelegd."

Willem II verloor zijn laatste vier competitieduels en besluit de teleurstellende eerste seizoenshelft woensdag tegen Ajax. "Ik denk dat Ajax en PSV dit seizoen aan elkaar gewaagd zijn", stelt Koster, die een verleden heeft bij beide clubs. "Ajax heeft misschien wat meer creativiteit. Toch zijn er kansen als we kunnen voortborduren op de goede fases uit de wedstrijden tegen Vitesse en AZ. Maar we mogen zeker geen fouten meer maken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws