Antwerp-speler komt in Anderlecht-shirt op club: 'Niemand speelt met m'n carrière'

Antwerp-speler komt in Anderlecht-shirt op club: 'Niemand speelt met m'n carrière'

04-01-2021 14:32
103

Didier Lamkel Zé doet er alles aan om een transfer te forceren. De aanvaller wil vertrekken bij Royal Antwerp FC, maar zijn club werkt vooralsnog niet mee aan een transfer naar Panathinaikos. Hij kwam maandag daarom in een shirt van RSC Anderlecht naar de club.

Op Instagram legt Lamkel Zé in een reeks berichten uit dat hij naar Griekenland wil vertrekken. Hij kwam in het shirt van Anderlecht op de club aan om te protesteren tegen de beslissing van de clubleiding. 'Ik wil vertrekken naar Griekenland, het is simpel. Niemand speelt met mijn carrière, ik heb mijn akkoord al gegeven', benadrukt Lamkel Zé.

In een ander bericht geeft hij aan dat hij dinsdag van plan is om op de club te komen in het shirt van stadsrivaal Beerschot, mocht Antwerp niet meewerken aan een transfer. Antwerp wil een transfersom voor de aanvaller ontvangen, maar Panathinaikos denkt alleen aan een transfer als Lamkel Zé transfervrij de overstap kan maken. Bij de Griekse club zou de aanvaller herenigd worden met ex-trainer Laszlo Bölöni.