'Alles in de top-drie speelt deze maand tegen elkaar, Vitesse kan kampioen worden'

'Alles in de top-drie speelt deze maand tegen elkaar, Vitesse kan kampioen worden'

11-01-2021 13:11
109

Bij Vitesse durft men te dromen over de landstitel, nu de achterstand op koploper Ajax is geslonken naar drie punten. Thomas Bruns denkt dat er gekke dingen kunnen gebeuren als zijn ploeg stabiel blijft.

"Deze maand speelt alles in de top-drie tegen elkaar. Daar kunnen wij iets aan hebben als we zelf blijven winnen. Tot nu toe doen we dat best goed", constateert Bruns tegenover Omroep Gelderland.

"Voor ons is het redelijk nieuw om dit mee te maken met Vitesse. Feyenoord, PSV en Ajax zijn het gewend. Maar we staan er al het seizoen bij in de top en nu na de winterstop nog steeds. Dat betekent dat je ook als eerste kunt eindigen. Ja, waarom niet? Vitesse kan kampioen worden."

"Eerst maar eens kijken hoe we ervoor staan na 25 wedstrijden", voegt de Vitesse-middenvelder er meteen aan toe. "Maar het geloof is er in ons spel. Dit Vitesse kan het iedereen moeilijk maken. Het is daarom ook niet verrassend voor mij dat we staan waar we staan. Nee, er wordt niet over de titel gesproken in de groep. Totaal niet eigenlijk."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie