Bizarre wending in Lumu-transfer: 'Wilde haren toch nog niet verloren'

Bizarre wending in Lumu-transfer: 'Wilde haren toch nog niet verloren'

14-01-2021 12:21 Laatste update: 13:04
73

FC Den Bosch heeft een dag na zijn presentatie bij de club toch een streep gezet door de komst van Jeroen Lumu. Waarom de beide partijen alsnog niet met elkaar in zee gaan is nog niet bekend gemaakt, maar Den Bosch laat weten dat Lumu 'zijn wilde haren toch nog niet verloren heeft'.

De 25-jarige vleugelaanvaller werd woensdag gepresenteerd als nieuwe aanwinst door de huidige nummer negentien van de Keuken Kampioen Divisie. Donderdag maakt Den Bosch via de social media kanalen van de club bekend dat Lumu toch niet gaat spelen voor Den Bosch. De club laat weten: 'Jeroen Lumu is toch zijn wilde haren niet verloren. Bij FC Den Bosch geldt: graag of niet. Wij wensen Jeroen veel succes in zijn verdere carrière.'

De buitenspeler kwam eerder onder meer uit voor sc Heerenveen, Ludogorets en Samsunspor. "Als ik normaal had gedaan in mijn leven, was ik gewoon de beste van de allerbesten geworden. Maar ik kan niet normaal doen, dat is mijn grootste probleem", liet hij onlangs nog weten in een interview met Voetbal International. "Als ik de mentaliteit van Frenkie zou hebben, was ik nu ook bij Barcelona."