Opgeleefde Vlap denkt niet meer aan vertrek: 'Mijn intentie is om hier te blijven'

Opgeleefde Vlap denkt niet meer aan vertrek: 'Mijn intentie is om hier te blijven'

Gepubliceerd: woensdag 20 januari 2021 om 15:13wo 20-01-2021 om 15:13

Laatste update: woensdag 20 januari 2021 om 15:17wo 20-01-2021 om 15:17

De zon schijnt weer voor Michel Vlap, die in 2021 weer volop kansen krijgt bij RSC Anderlecht. Trainer Vincent Kompany zette de aanvallende middenvelder eerder nog op een zijspoor, maar hij heeft zich terug in de basis gevochten.

De voorbije weken werd Vlap nog gelinkt aan een vertrek, maar daar is nu verandering in gekomen. De Fries krijgt weer speelminuten bij Anderlecht en denkt dan ook niet meer aan een transfer. "Mijn intentie is om gewoon bij Anderlecht te blijven", sprak hij duidelijke taal bij La Dernière Heure.

Vlap was een gelukkig man, want in de competitiewedstrijd tegen Charleroi wist hij voor het eerst dit seizoen tot scoren te komen. Van ploeggenoot Lukas Nmecha mocht hij een strafschop nemen. Later zal blijken of de voormalig speler van Heerenveen zijn basisplaats écht terug heeft. Anderlecht wil een nieuwe middenvelder aantrekken en daarnaast keren spelers met een blessure terug.

De 23-jarige Fries maakte in de zomer van 2019 de overstap van Heerenveen naar Anderlecht. In zijn eerste seizoen in Belgische dienst was hij onomstreden, maar daarna kwam de klad erin.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws