'Real-leiding heeft 'Zidane-beslissing' genomen na blamage tegen Alcoyano'

'Real-leiding heeft 'Zidane-beslissing' genomen na blamage tegen Alcoyano'

Gepubliceerd: vrijdag 22 januari 2021 om 08:37vr 22-01-2021 om 08:37

Zinédine Zidane ligt zwaar onder vuur bij Real Madrid. De oefenmeester van De Koninklijke zag zijn ploeg woensdagavond verliezen van de tien man van CD Alcoyano, een ploeg actief op het derde niveau van Spanje. De clubleiding blijft desondanks vertrouwen houden in de trainer.

De fans van Real beginnen zich steeds meer tegen Zidane te keren. De nederlaag tegen Alcoyano kwam hard aan, evenals het verlies in de Spaanse Supercup tegen Athletic Bilbao.

Waar de supporters steeds meer beginnen te twijfelen over Zidane, blijft het Real-bestuur achter de trainer staan. Volgens AS Diario en Marca zijn de nederlagen tegen Bilbao en Alcoyano niet goed te praten, maar heeft Real nog genoeg om voor te spelen in de tweede seizoenshelft. Het is nog in de race om het kampioenschap in de Primera División en succes in de Champions League is ook nog niet uitgesloten.

Het bestuur van Real is niet van plan om Zidane in de nabije toekomst op straat te zetten, tenzij de resultaten in de Primera División de komende tijd ook te wensen overlaten.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws