Feyenoord-delegatie 'op bezoek' bij Advocaat: 'Is met slaande deuren gegaan'

Feyenoord-delegatie 'op bezoek' bij Advocaat: 'Is met slaande deuren gegaan'

29-01-2021 17:18 Laatste update: 18:41
162

Steven Berghuis sprak vrijdag met Feyenoord-trainer Dick Advocaat over de huidige vorm, maar er is eerder deze week ook al een gesprek gevoerd. Dat zegt De Telegraaf-journalist Valentijn Driessen. 

Omdat Feyenoord drie keer op rij verloren heeft en de spelers niet blij waren met bepaalde trekjes van Advocaat, besloten zij hun onvrede kenbaar te maken. "Het is opmerkelijk wat er de afgelopen week is gebeurd. Het heeft toch een beetje achter de schermen plaatsgevonden, uiteindelijk lekt zoiets wel uit", zegt Driessen in een item van De Telegraaf.

Wedden

Meer odds

"Er is een spelersdelegatie op bezoek geweest bij Advocaat. Het ging over de speelstijl en de wijze waarop hij het team vaak benaderde. Hij heeft ook gezegd dat AZ een beter team heeft. Dat vinden spelers niet leuk. Hij roept te pas en te onpas dat er spelers bij moeten. Dat betekent dus dat de spelers die je hebt, niet goed genoeg zijn."

"Dat is met slaande deuren gegaan, wat we ervan begrijpen", zegt Driessen. "Vandaag was er een nieuw gesprek, want de klokken moesten gelijkgezet worden. Het gesprek van eerder deze week was met meerdere spelers."

Tegen sc Heerenveen zakte Feyenoord door de ondergrens. "Advocaat en De Wolf bleven zitten. Er kwam geen enkel initiatief vanaf de bank. Dick staat normaal altijd te schreeuwen langs de lijn. Het leek wel een bepaald soort werkweigering zoals het ook bij de spelers leek. Nu schijnt alles gladgestreken te zijn en moet PSV gaan oppassen."