LIVE-discussie: één wijziging bij Twente, Heerenveen wijzigt niet na Feyenoord

LIVE-discussie: één wijziging bij Twente, Heerenveen wijzigt niet na Feyenoord

31-01-2021 11:20
68

Ron Jans heeft besloten om de FC Twente-opstelling op één positie te wijzigen na het 0-0 gelijkspel tegen Sparta Rotterdam van afgelopen donderdag. Luka Ilic verhuist naar de bank, Jesse Bosch krijgt de kans. Heerenveen-trainer Johnny Jansen ziet geen reden om wat te wijzigen aan zijn elftal na de 3-0 overwinning op Feyenoord.

Twente en Heerenveen trappen om 12.15 uur af in de Grolsch Veste. Ilic, die tegen Sparta geen indruk wist te maken, begint op de bank. Bosch keert daarom terug in de basis. Aan de voorhoede verandert Jans niets: Luciano Narsingh, Danilo Pereira en Queensy Menig moeten voor gevaar gaan zorgen in de Heerenveen-defensie. 

Bij de ploeg uit Friesland verandert er ten opzichte van de wedstrijd tegen Feyenoord niets. Rami Kaib start wederom als linksback en houdt Lucas Woudenberg op de bank. Jansen houdt vast aan de 4-4-2-formatie van afgelopen woensdag: Henk Veerman en Mitchell van Bergen vormen de voorhoede, Siem de Jong start daar als aanvallende middenvelder achter.

De opstellingen:
FC Twente: Drommel; Ebuehi, Dumic, Pierie, Smal; Roemeratoe, Zerrouki, Bosch; Narsingh, Danilo, Menig.

sc HeerenveenMulder; Floranus, Dresevic, Bochniewicz, Kaib; Kongolo, Halilovic, Joey Veerman, De Jong; Henk Veerman, Van Bergen.