BILD: Gladbach denkt aan Ten Hag en drie anderen, nieuwste naam 'zeer heet'

BILD: Gladbach denkt aan Ten Hag en drie anderen, nieuwste naam 'zeer heet'

16-02-2021 10:48 Laatste update: 11:15
61

Erik ten Hag is één van de kandidaten om aan de slag te gaan bij Borussia Mönchengladbach. Met dat nieuws pakt BILD dinsdag uit. Op het Gladbach-lijstje staan naar verluidt nog drie namen.

Deze week werd bekend dat succestrainer Marco Rose aan het einde van het seizoen naar Borussia Dortmund vertrekt. Max Eberl, sportief directeur van Gladbach, is op de achtergrond al weken bezig met zijn opvolging, meldt BILD.

Ten Hag is één van de namen op zijn lijstje. Ook Jesse Marsch (Red Bull Salzburg), Florian Kohfeldt (Werder Bremen) en Gerardo Seoane (Young Boys) zijn in de race. De naam van de 42-jarige Zwitser Seoane is volgens BILD nieuw en 'zeer heet'.

Maandag kwam Kicker ook al met de namen Ten Hag, Marsch en Kohfeldt op de proppen. Daarnaast werden Adi Hütter (Eintracht Frankfurt) en Mark van Bommel (clubloos) genoemd.

Dat de trainer van Ajax naar Gladbach overstapt, is niet waarschijnlijk, zo voegde Kicker eraan toe. De club heeft naar aanleiding van eerdere geruchten al ontkend dat het in contact is geweest met Ten Hag. Van Bommel zou vooral zichzélf hebben aangeboden.