'Ajax voldoet aan Braziliaanse vraagprijs en is in strijd verwikkeld met Leipzig'

'Ajax voldoet aan Braziliaanse vraagprijs en is in strijd verwikkeld met Leipzig'

Gepubliceerd: dinsdag 23 februari 2021 om 15:34di 23-02-2021 om 15:34

De naam van Ajax wordt in Brazilië weer in verband gebracht met Claudinho. De Amsterdammers zouden in een nek-aan-nekrace zijn verwikkeld met RB Leipzig om de handtekening van de 24-jarige spelmaker van Red Bull Bragantino.

De Braziliaanse journalist Jorge Nicola meldde afgelopen weekeinde dat Ajax een bod had uitgebracht van vijftien miljoen euro. De aanbieding van de Bundesliga-topclub zou twaalf miljoen bedragen, plus drie miljoen aan bonussen.

UOL Esporte meldt dinsdag dat Ajax en Leipzig daarmee aan de vraagprijs van de Braziliaanse club voldoen. Ook AS Roma toont interesse in Claudinho, maar de Nederlandse en Duitse topclub hebben een streepje voor in de strijd om de aanvallende middenvelder, die is uitgeroepen tot beste speler van de Braziliaanse competitie in 2020.

De Europese clubs zouden nog wel stevige onderhandelingen voeren met Red Bull Bragantino, omdat de Brazilianen nog 25 procent van de transferrechten in handen willen houden. Red Bull Bragantino hoopt een transfer al in maart af te ronden, waarna Claudinho in de zomer de oversteek kan maken.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws