'Ik ben rond met PSV, het is de meest concrete club die zich heeft gemeld'

'Ik ben rond met PSV, het is de meest concrete club die zich heeft gemeld'

14-03-2021 07:04
132

Joël Drommel heeft een persoonlijk akkoord bereikt met PSV. De 24-jarige doelman van FC Twente verwacht volgend jaar onder de lat te staan in Eindhoven.

"Ik ben zelf rond met PSV. Het ligt nu aan de clubs of ze eruit komen", onthult Drommel in gesprek met de NOS, nadat hij eerder bij ESPN de kaarten nog tegen de borst hield. De kans dat de clubs een akkoord bereiken, lijkt groot. "Dat denk ik wel toch, het zou kunnen. Ik wacht gewoon af en focus mij op Twente. Je wilt niet afsluiten zoals vanavond", doelt hij op de 4-1 nederlaag bij AZ.

Drommel erkent dat zijn aanstaande transfer naar PSV een felicitatie waard is. "Het is zeker niet niets. Het is weer een grote stap in je carrière. Het geeft je echt ambities om voor zo'n club te spelen." De sluitpost werd eerder ook in verband gebracht met Ajax. "PSV is wel de meest concrete club die zich heeft gemeld", reageert hij. "Het voelde gelijk goed. Ze hebben mij een mooi bod gegeven. En nu is het afwachten."

"Iedereen is heel nieuwsgierig, maar helaas kan ik nog niet alles zeggen. Wat ik net al zei, ik ben rond met PSV. De clubs moeten er nu uitkomen. Als je het hebt over een nieuwe stap, mag je stiekem wel trots zijn", besluit Drommel.

PSV en FC Twente lijken af te stevenen op een transfersom van zo'n 3,5 miljoen euro. Naar verwachting kan er komende week een klap op de deal worden gegeven.