Jansen kan lachen om Heerenveen-commotie: 'Rustig weekje, niemand ontslagen'

Jansen kan lachen om Heerenveen-commotie: 'Rustig weekje, niemand ontslagen'

Gepubliceerd: donderdag 18 maart 2021 om 16:54do 18-03-2021 om 16:54

Er gebeurt de laatste weken veel bij sc Heerenveen. Gerry Hamstra vertrok als technisch manager, terwijl de supporters in gesprek gingen met een gedeelte van de technische staf en de spelersgroep. Johnny Jansen blikt terug op dat gesprek.

Jansen start het wekelijkse perspraatje met een glimlach. "Dit was een rustig weekje. Er is niemand ontslagen", wordt hij geciteerd door Voetbal International. Afgelopen dinsdag ging Jansen, samen met een gedeelte van de spelersgroep, het gesprek aan met de supporters. Die waren kritisch over het spel van de laatste weken.

"Wat de supporters in dat gesprek aangaven was: het is voor ons niet eens zo belangrijk dat jullie de play-offs halen, maar wij willen wel een herkenbaar team zien dat spijkerhard knokt. Niet ouwehoeren, maar hard werken. Dat zijn de kernwaarden die hier zijn ontstaan, in de tijd van Foppe de Haan en Gertjan Verbeek. Dat is onze kracht en dat moet niet verwateren."

Jansen begrijpt de frustratie van de supporters. "Ik heb proberen uit te leggen waardoor bepaalde dingen op het veld ontstaan. De dag na het gesprek hebben ik en de jongens die erbij aanwezig waren de boodschap overgebracht naar de andere spelers", sluit de oefenmeester af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws