'Willems staat jaar na noodlottige blessure voor terugkeer naar Premier League'

'Willems staat jaar na noodlottige blessure voor terugkeer naar Premier League'

Gepubliceerd: zondag 4 april 2021 om 12:50zo 04-04-2021 om 12:50

Laatste update: zondag 4 april 2021 om 12:51zo 04-04-2021 om 12:51

De kans bestaat dat Jetro Willems in de zomer terugkeert naar Newcastle United. De laagvlieger uit de Premier League blijft trekken aan de linksback van Eintracht Frankfurt.

Willems maakte vorig seizoen veel indruk bij Newcastle, dat hem huurde van Eintracht. Een zware knieblessure gooide echter roet in het eten. Sindsdien flirt de oud-speler van Sparta en PSV regelmatig met een terugkeer naar de Noord-Engelse club, Mogelijk komt het er deze zomer van.

Volgens The Chronicle is Newcastle van plan om Willems transfervrij in te lijven. De 22-voudig international van het Nederlands elftal staat op hetzelfde lijstje als Andros Townsend (Crystal Palace), John Lundstram (Sheffield United) en Kyle Bartley (West Bromwich Albion). Ook die spelers beschikken over een aflopend contract.

Willems is inmiddels weer helemaal fit, nadat hij begin 2020 zijn kruisband afscheurde. Onlangs keerde hij terug in de wedstrijdselectie, maar Adi Hütter, trainer van de nummer vier van de Bundesliga, heeft de linksback nog geen speelminuten gegeven.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws