'Ihattaren zegt dat niemand hem kapot kan maken, maar hij maakt zichzelf kapot'

'Ihattaren zegt dat niemand hem kapot kan maken, maar hij maakt zichzelf kapot'

Gepubliceerd: maandag 5 april 2021 om 08:44ma 05-04-2021 om 08:44

Laatste update: maandag 5 april 2021 om 10:34ma 05-04-2021 om 10:34

Ibrahim Afellay en Pierre van Hooijdonk kraken de reactie van Mohamed Ihattaren na zijn goal tegen Heracles Almelo. De negentienjarige jeugdinternational zocht na zijn goal de camera op, waar hij duidelijk van zich liet horen.

Ihattaren schreeuwde tegen de camera na zijn goal: "Niemand krijgt mij kapot, vriend! Niemand." Voormalig ploeggenoot Afellay vindt het jammer dat Ihattaren zo reageerde. "Dan maak je zo'n fantastische goal en dan hebben we het weer over allemaal randzaken", stelt Afellay aan tafel bij Studio Voetbal. "Hij heeft het erover dat niemand hem kapot kan maken, maar hij maakt zichzelf kapot."

Pierre van Hooijdonk snapt ook weinig van de uitbarsting van Ihattaren. "Verschrikkelijk. Als je zelf zo weinig laat zien, dan hoop je dat er mensen zijn die zeggen: kijk eens in de spiegel. Als er dan een lampje gaat branden bij zo'n jongen, dan heb je samen dat doel bereikt. Maar blijkbaar is dat niet zo. Anders reageer je niet zo. Over wie heeft hij het? De mensen die kritiek op hem hebben? De mensen die hem niet hebben geselecteerd voor Jong Oranje?"

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws