'FC Twente blaast gesprekken nieuw leven in, Drommel alsnog naar PSV'

'FC Twente blaast gesprekken nieuw leven in, Drommel alsnog naar PSV'

11-04-2021 21:47 Laatste update: 21:56
98

Joël Drommel is alsnog op weg naar PSV, melden De Telegraaf en het Eindhovens Dagblad zondagavond. De doelman van FC Twente is zelf allang rond met de Eindhovenaren, maar beide clubs steggelden nog over een afkoopsom.

Volgens De Telegraaf eiste FC Twente aanvankelijk 6,5 miljoen euro, maar is het PSV inmiddels tegemoet gekomen. De Tukkers kunnen de transferinkomsten goed gebruiken en nemen nu genoegen met een bedrag van 3,5 à vier miljoen euro.

Naar alle waarschijnlijkheid komt de deal nu snel rond. Voor Drommel ligt een vijfjarige verbintenis klaar in Eindhoven. Saillant genoeg was het FC Twente dat zelf contact opnam met PSV en de transferbesprekingen nieuw leven inblies.

De opvolger van Drommel komt uit Eindhoven: Lars Unnerstall tekende begin maart een vierjarig contract en zal na dit seizoen de omgekeerde weg bewandelen. Yvon Mvogo, momenteel de eerste keus in Eindhoven, wordt nog tot 2022 gehuurd van RB Leipzig. Of de naderende komst van Drommel gevolgen heeft voor die huurdeal, moet nog blijken.