'PSV maakt 'kaal' bedrag van 3,5 miljoen euro over naar Twente voor Drommel'

'PSV maakt 'kaal' bedrag van 3,5 miljoen euro over naar Twente voor Drommel'

Gepubliceerd: dinsdag 13 april 2021 om 09:32di 13-04-2021 om 09:32

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV een 'kaal' bedrag van 3,5 miljoen euro overmaakt naar FC Twente voor Joël Drommel. De 24-jarige doelman wordt naar alle waarschijnlijkheid deze week gepresenteerd in Eindhoven.

De doelverdediger wordt daarmee de eerste aanwinst van PSV voor het seizoen 2021/2022. De medische keuring is maandag van start gegaan, maar nog niet alle uitslagen zijn binnen, weet het Eindhovens Dagblad. Er ligt voor Drommel een vijfjarig contract klaar in het Philips Stadion, wat de goalie tot medio 2026 verbindt aan de club uit Eindhoven.

Rondom de transfersom van Drommel was de afgelopen weken veel te doen. PSV vond de vraagprijs van FC Twente te gortig, waardoor de onderhandelingen zeer moeizaam verliepen. Het ED meldt nu dat PSV een 'kaal' bedrag van 3,5 miljoen euro overmaakt, exclusief bonussen. Maandag meldde Jan Streuer, technisch directeur van FC Twente, dat Drommel zelf afziet van zijn recht op een percentage van de transferrechten, om zo de transfer toch door te laten gaan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws