Zaakwaarnemer komt met reactie in transferzaak Drommel: 'Korte pijn, lang plezier'

Zaakwaarnemer komt met reactie in transferzaak Drommel: 'Korte pijn, lang plezier'

Gepubliceerd: dinsdag 13 april 2021 om 15:02di 13-04-2021 om 15:02

Zaakwaarnemer Menno Beukema onderstreept de lezing van FC Twente: Joël Drommel is op geen enkele manier onder druk gezet om zijn transfer naar PSV rond te maken. Dat laat hij weten aan De Telegraaf.

PSV en Twente zijn het na moeizame onderhandelingen eens geworden over een transfersom van 3,5 tot 4 miljoen euro. Dat had niet zonder Drommel gekund: hij en zijn zaakwaarnemer lieten hun deel van het bedrag vallen, waardoor er een akkoord kon worden gesloten. Dat leidde tot kritiek van Kenneth Perez, Johan Derksen en René van der Gijp.

"Het is van ons uitgegaan, omdat het verschil tussen vraag en aanbod nogal groot was en we per se wilden dat er geen patstelling zou ontstaan", bevestigt Beukema aan De Telegraaf. "We zijn in onderlinge harmonie tot deze deal gekomen. We hadden kunnen afwachten, hoe het verder zou lopen, maar we wilden geen onnodige conflictsituatie laten ontstaan."

Drommel wilde snel duidelijkheid, zegt Beukema. "Uiteindelijk is Joël heel tevreden. Hij krijgt de transfer die hij wil en verbetert zich zowel sportief als financieel. Hij gaat bij PSV een mooi contract voor vijf seizoenen tekenen. Daarvoor heeft hij kort pijn moeten lijden, maar daar gaat hij lang plezier van hebben."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws