PSV komt in actie na persconferentie en wil eerstvolgend thuisduel vervroegen

PSV komt in actie na persconferentie en wil eerstvolgend thuisduel vervroegen

Gepubliceerd: dinsdag 13 april 2021 om 21:55di 13-04-2021 om 21:55

Laatste update: dinsdag 13 april 2021 om 22:00di 13-04-2021 om 22:00

Dat het kabinet tóch geen versoepelingen van de coronamaatregelen heeft doorgevoerd, heeft ook invloed op de wedstrijd PSV-FC Groningen. De avondklok zal in ieder geval niet voor 28 april afgeschaft worden, maar de Eredivisie-wedstrijd staat gepland voor zaterdagavond 24 april.

PSV mag dan weer een beperkt aantal toeschouwers binnenlaten in het Philips Stadion. De wedstrijd staat echter gepland voor 20.00 uur, waardoor de fans niet op tijd thuis kunnen zijn. PSV hoopt hier wat aan te kunnen doen, laat het weten via de officiële kanalen. 'Om supporters de mogelijkheid te bieden de wedstrijd te bezoeken zonder de avondklok te overtreden wordt het aanvangstijdstip van het duel hoogstwaarschijnlijk gewijzigd. We hopen hier zo snel mogelijk uitsluitsel over te kunnen geven.'

De eerstvolgende Eredivisie-speelronde zal eind april – na de bekerfinale en het inhaalduel tussen Ajax en FC Utrecht – afgewerkt worden: bij alle negen wedstrijden mogen er bij wijze van experiment weer toeschouwers aanwezig zijn. Voor PSV-FC Groningen zijn vierduizend kaartjes beschikbaar.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws