Paris Saint-Germain-spelers zijn kwaad op Kuipers: 'Hij zei f*ck off tegen mij'

Paris Saint-Germain-spelers zijn kwaad op Kuipers: 'Hij zei f*ck off tegen mij'

04-05-2021 23:12 Laatste update: 05-05-2021 09:12
83

De spelers van Paris Saint-Germain zijn boos op scheidsrechter Björn Kuipers. De arbiter uit Oldenzaal zou 'fuck off' hebben gezegd tegen Leandro Paredes, zei Ander Herrera na afloop.

Kuipers maakte zich niet populair bij de spelers van Paris Saint-Germain. Hij draaide in de openingsfase een strafschop terug en deelde ook rood uit aan Ángel Di María. Verder waren er gele kaarten voor Marco Verratti, Presnel Kimpembe en Danilo Pereira.

"We praten altijd met respect over scheidsrechter. De scheidsrechter zei 'f*ck off' tegen Leandro Paredes. Als wij dat zeggen worden we voor drie of vier wedstrijden geschorst", zei Herrera na afloop tegen RMC Sport. Verratti komt met een vergelijkbare verklaring. "Hij zei twee keer f*ck off' tegen mij. Ik praat veel met scheidsrechters, maar zeg zoiets nooit omdat ik dan voor tien wedstrijden geschorst word." Op beelden is te zien hoe PSG-trainer Mauricio Pochettino en Verratti verhaal komen halen bij Kuipers. Het is niet duidelijk wat er gezegd wordt.

Analist Marco van Basten vond overigens dat Kuipers een goede wedstrijd gefloten heeft. "Kuipers is bij de les gebleven. Hij heeft strak gefloten. Als de wedstrijd door was gegaan had hij misschien wel twaalf gele kaarten gegeven, want zo'n wedstrijd was het. Je moet consequent zijn", zei hij bij Ziggo Sport.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s