'Wij staan honderd procent achter Advocaat en dat gaan we tegen Ajax laten zien'

'Wij staan honderd procent achter Advocaat en dat gaan we tegen Ajax laten zien'

Gepubliceerd: vrijdag 7 mei 2021 om 15:53vr 07-05-2021 om 15:53

Tyrell Malacia en de rest van de spelersgroep van Feyenoord staan achter trainer Dick Advocaat. De linksback van de Rotterdammers geeft aan dat de wil groot is om dat zondag tijdens de Klassieker te laten zien.

Advocaat gaf na de 3-2 nederlaag bij ADO Den Haag aan te twijfelen over zijn positie. Malacia zegt het niet mee te hebben gekregen. "Ik hoorde pas dinsdag dat hij bepaalde dingen had gezegd", vertelde de verdediger op de persconferentie. "Er zullen vast jongens zijn die al eerder iets hadden meegekregen, maar we hebben er voor dinsdag niet over gesproken."

Dinsdag kwamen de spelers bij elkaar op Varkenoord en werd de kwestie besproken. "Iedereen heeft er een mening over en dat is dinsdag allemaal aan bod gekomen. We houden dat verder voor onszelf, omdat we dat liever persoonlijk willen doen. We staan in ieder geval honderd procent achter deze trainer en dat gaan we zondag laten zien."

Landskampioen Ajax komt zondag op bezoek in De Kuip. De Klassieker begint om 14.30 uur en zal niet voorafgegaan worden door een erehaag van de spelers van Feyenoord. Trainer Dick Advocaat gaf aan dat het bij een hand en een felicitatie zal blijven.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws