Overmars wil mogelijk weer shoppen bij São Paulo: 'Ajax houdt hem in de gaten'

Overmars wil mogelijk weer shoppen bij São Paulo: 'Ajax houdt hem in de gaten'

11-05-2021 17:43 Laatste update: 20:15
44

Ajax houdt de twintigjarige Vitinho in de gaten. Dat beweert Carlos Belmonte, de technisch directeur van São Paulo. Vitinho gaat echter naar alle waarschijnlijkheid zijn contract verlengen bij São Paulo.

In gesprek met Bolavip vertelt Belmonte openhartig over Vitinho. "Hij gaat zijn contract waarschijnlijk verlengen. Ajax houdt hem al langer de gaten", stelt de directeur. Hérnan Crespo, oud-topspits en tevens trainer van São Paulo, is volgens Belmonte ook gecharmeerd van Vitinho.

Vitinho is een twintigjarige buitenspeler. Hij maakte tot dusver twee keer zijn entree als invaller in de hoofdmacht van São Paulo. Op dit moment ligt het talent nog tot medio 2022 vast in de grootste stad van Brazilië, al kan daar binnenkort dus verandering in gaan komen. Het is niet bekend welk bedrag São Paulo zou verlangen voor de aanvaller.

In het verleden shopte Marc Overmars namens Ajax al bij São Paulo: hij pikte daar David Neres en Antony op, die dit seizoen met elkaar concurreerden voor een plekje op de rechterflank.