Vitesse heeft transfernieuws: 'Ondanks verschillende clubs die op de loer lagen'

Vitesse heeft transfernieuws: 'Ondanks verschillende clubs die op de loer lagen'

Gepubliceerd: maandag 17 mei 2021 om 10:10ma 17-05-2021 om 10:10

Vitesse heeft één dag na de seizoensafsluiter tegen Ajax transfernieuws naar buiten gebracht. Jacob Rasmussen speelt ook volgend seizoen voor de Arnhemmers, heeft de nummer vier van de Eredivisie wereldkundig gemaakt.

De 23-jarige centrale verdediger uit Denemarken werd dit seizoen gehuurd van Fiorentina en zal ook komend seizoen in Arnhem gestald worden. Vanwege fysieke ongemakken had Rasmussen vervroegd vakantie gekregen van trainer Thomas Letsch, maar binnenkort gaat hij dus met Vitesse Europa in.

De centrale verdediger is hier dolblij mee, laat hij weten aan de Vitesse-kanalen. "Vitesse heeft in alles mijn verwachtingen overtroffen. De faciliteiten, de voetbalvisie, maar bovenal de mensen binnen en rondom de club. Alles is aanwezig om volop te concentreren op resultaten. Het behalen van Europees voetbal is een terechte beloning."

Ook technisch directeur Johannes Spors is opgetogen over het extra jaartje dat Rasmussen in Arnhem door zal brengen. "Jacob is een uitstekende speler. Hij is sterk, meedogenloos in de duels en ook op coachend vlak volop aanwezig. Jacob brengt een winnersmentaliteit met zich mee die je maar zelden ziet", laat hij weten. "Ondanks verschillende andere clubs die op de loer lagen, voelt Jacob zich bij ons het beste thuis."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws