Update: Hoofdpijndossier voor PEC Zwolle: club gaat tóch niet in zee met Hamdi

Update: Hoofdpijndossier voor PEC Zwolle: club gaat tóch niet in zee met Hamdi

Gepubliceerd: woensdag 30 juni 2021 om 23:44wo 30-06-2021 om 23:44

Laatste update: vrijdag 2 juli 2021 om 17:49vr 02-07-2021 om 17:49

Mohammed Hamdi zal ook komend seizoen op Eredivisie-niveau opereren. De bij ADO Den Haag vertrokken directeur is de 'enige overgebleven kandidaat' bij PEC Zwolle, melden onder meer De Stentor en De Telegraaf.

Ook Marianne van Leeuwen en voormalig tennisser Jacco Eltingh golden als kandidaat-opvolger van Adriaan Visser: Van Leeuwen zal echter Eric Gudde opvolgen bij de KNVB en Eltingh trok zich terug toen zijn kandidatuur in de media kwam. Hamdi heeft zijn handen vrij, nadat hij na de degradatie van ADO vertrok. Zijn aanstelling bij PEC lijkt dus een kwestie van tijd.

De invloedrijke ADO Den Haag-supporter John van Zweden zou het in ieder geval toejuichen. De Behangkoning heeft nog geprobeerd om Hamdi over te halen tot een langer verblijf, laat hij aan De Stentor weten. "Naast dat hij knetterhard werkt, is Hamdi niet bang impopulaire maatregelen te nemen", vertelt hij. "Ik weet wat Hamdi voor ADO heeft gedaan, met beperkte middelen. Hij had alleen wat meer geluk moeten hebben met zijn aankopen. Met één of twee pareltjes was ADO gewoon in de middenmoot geëindigd."

Update: Mohammed Hamdi wordt toch niet de nieuwe algemeen directeur van PEC Zwolle. Beide partijen waren nagenoeg akkoord, maar besloten vrijdag niet samen verder te gaan. Volgens de Blauwvingers past de voormalig ADO Den Haag-directeur niet in het gewenste profiel. PEC moet zijn uiterst moeizame zoektocht naar een opvolger van Adriaan Visser daardoor vervolgen.

Hamdi was de laatst overgebleven kandidaat. Oud-tennisser Jacco Eltingh, Evert Leideman, Marianne van Leeuwen, René de Heer en Jacco Vonhof gingen om uiteenlopende redenen ook niet bij PEC aan de slag.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws