Feyenoord verhuurt Conteh: vleugelaanvaller keert terug naar Duitsland

Feyenoord verhuurt Conteh: vleugelaanvaller keert terug naar Duitsland

Gepubliceerd: woensdag 18 augustus 2021 om 17:09wo 18-08-2021 om 17:09

Laatste update: woensdag 18 augustus 2021 om 17:17wo 18-08-2021 om 17:17

Christian Conteh vertrekt alweer uit Rotterdam. De vleugelaanvaller van Feyenoord wordt voor een jaar verhuurd aan het Duitse SV Sandhausen, dat uitkomt in de Tweede Bundesliga.

Dat melden Feyenoord en de Duitse club via de officiële kanalen. In de zomer van 2020 maakte de Duitse jeugdinternational de overstap van FC St. Pauli naar Feyenoord waar hij een contract voor vier seizoenen tekende. Mede door blessures kwam Conteh slechts twee competitieduels in actie, beide keren als invaller.

Conteh geeft aan blij te zijn met zijn tijdelijke overstap naar de Duitse club. "Ik heb wedstrijdritme nodig. Toen deze kans zich voordeed, hoefde ik geen twee keer na te denken. Ik ben enorm gemotiveerd en ik weet dat ik het team kan helpen met mijn kwaliteiten."

Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord, is ook blij dat Conteh minuten kan gaan maken in Duitsland. "Het is belangrijk dat hij topfit wordt en daarvoor komend seizoen veel aan spelen toekomt. Daar is dit een mooie kans voor", aldus Arnesen op de clubwebsite van Feyenoord.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws