Solskjaer doet Van de Beek belofte: 'Maar wat had ik anders moeten doen?'

Solskjaer doet Van de Beek belofte: 'Maar wat had ik anders moeten doen?'

24-08-2021 13:05
60

Donny van de Beek dwong in de voorbereiding veel respect af, maar speelt ook in de eerste twee Premier League-wedstrijden van het seizoen geen rol van betekenis bij Manchester United. Manager Ole Gunnar Solskjaer vindt het echter veel te vroeg om conclusies te trekken.

Van de Beek kwam niet in actie tegen Leeds United (5-1) en Southampton (1-1), waardoor hij dit seizoen nog wacht op zijn eerste Premier League-minuten voor United. Toch heeft Solskjaer op een persconferentie goed nieuws voor de oud-Ajacied.

Wedden

Meer odds

"Hij gaat belangrijk voor ons zijn. Dit seizoen maakt hij deel uit van mijn plannen", belooft de Noorse manager van Manchester United. "Maar wat had ik ook anders moeten doen? Naar mijn mening speelde Nemanja (Matic, red.) uitstekend en was Anthony (Martial, red.) dicht bij een goal."

Manchester United speelt aanstaande zondag een uitwedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers. Van de Beek hoopt dan zijn eerste minuten van het seizoen te maken. Vorig seizoen begon de Nederlander vier keer aan de aftrap in een Premier League-wedstrijd.