'PSV neemt geen genoegen met tweede verhuurperiode en houdt Doan binnenboord'

'PSV neemt geen genoegen met tweede verhuurperiode en houdt Doan binnenboord'

Gepubliceerd: dinsdag 31 augustus 2021 om 23:05di 31-08-2021 om 23:05

Ritsu Doan blijft bij PSV, stelt het Eindhovens Dagblad. De nummer twee van de Eredivisie wilde meewerken aan een vertrek van de Japanse aanvaller, maar kreeg niet het juiste aanbod binnen voor hem.

PSV wilde naar verluidt 6,5 miljoen euro zien voor Doan. Maandag kwam naar buiten dat Bundesliga-clubs TSG Hoffenheim, 1. FSV Mainz 05 en FC Augsburg interesse hadden in de twintigvoudig international. De clubs schrokken echter van de vraagprijs van PSV. Op Deadline Day kregen de Eindhovenaren alsnog de mogelijkheid om Doan van de hand te doen. Meerdere clubs wilden de Olympiër huren, maar daar heeft PSV geen trek in.

Dat betekent dat Doan de komende maanden 'gewoon' voor PSV gaat spelen. De multifunctionele aanvaller keerde bij de return tegen Benfica weer terug in de wedstrijdselectie van PSV, na zijn avontuur op de Spelen. Hij kreeg dit seizoen echter nog geen speelminuten van trainer Roger Schmidt.

In de vorige voetbaljaargang verhuurde PSV Doan aan Arminia Bielefeld. Daar maakte de linkspoot een prima indruk. Arminia had ook een optie tot koop, maar kon die door de degradatie naar de Tweede Bundesliga niet lichten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws