'PSV-drietal keert tegen Feyenoord wellicht terug, Sangaré langer uit de roulatie'

'PSV-drietal keert tegen Feyenoord wellicht terug, Sangaré langer uit de roulatie'

11-09-2021 23:51
67

PSV verwacht tegen Feyenoord weer te kunnen beschikken over een drietal spelers. De Eindhovenaren, die zaterdagavond met 0-3 wonnen bij AZ, moeten dan wel eerst de midweekse wedstrijd tegen Real Sociedad heelhuids overleven.

Op zondag 19 september komt Feyenoord op bezoek in het Philips Stadion. De verwachting van trainer Roger Schmidt is dat een drietal spelers dan weer in de selectie terugkeert. Het gaat volgens het Eindhovens Dagblad om Davy Pröpper, Maxi Romero en Ryan Thomas. "Dat is realistisch", laat de Duitse oefenmeester optekenen.

De krant meldt ook dat een snelle terugkeer van Ibrahim Sangaré niet binnen de lijn der verwachtingen ligt. De Ivoriaanse middenvelder raakte tijdens de interlandperiode geblesseerd en moet naar alle waarschijnlijkheid nog twee tot drie weken toekijken. De duels met Sociedad, Feyenoord en Go Ahead Eagles lijken hoe dan ook te vroeg te komen voor Sangaré.

Zonder de vier spelers won PSV zaterdagavond in Alkmaar van AZ. Het spel was niet overtuigend, maar een drietal fraaie doelpunten was genoeg om de lastige uitwedstrijd in winst om te zetten. Olivier Boscagli, Yorbe Vertessen en Ritsu Doan vonden het net.