Breaking news

Schmidt zet streep door Madueke voor clash met Ajax: 'Denk niet dat hij speelt'

Drenthe: 'Ronaldo een type dat van de jamón kon afblijven, wij gingen gewoon los'

Drenthe: 'Ronaldo een type dat van de jamón kon afblijven, wij gingen gewoon los'

Gepubliceerd: dinsdag 21 september 2021 om 14:38di 21-09-2021 om 14:38

Royston Drenthe is ervan overtuigd dat de terugkeer van Cristiano Ronaldo bij Manchester United een succes wordt. De 34-jarige Nederlander roemt de professionaliteit van de Portugese ster, met wie hij bij Real Madrid samenspeelde.

Drenthe haalt de etentjes met de selectie van de Koninklijke als voorbeeld aan. "Dan was hij altijd een type dat van de jamón kon afblijven. Één plakje en dat was het. Ondertussen gingen wij gewoon los en aten we gewoon. Morgen weer trainen, je weet toch? It's all good!", zegt hij tegen Voetbal International.

Drenthe heeft niets dan lof voor Ronaldo, die al vier keer scoorde in drie duels voor United. "Ik vind het dope om te zien hoe hij met alles omgaat. Veel mensen hebben een mening over hem zonder dat ze ooit een woordje met hem hebben gewisseld. Succes is één ding. Je hebt succes tot een bepaalde hoogte, zoals ik heb gehad. Maar hij is gewoon meer dan succes. Als je daarmee om kunt gaan, ben je gewoon een hele grote."

Dat de 36-jarige aanvaller indruk gaat maken in de Premier League, lijdt geen twijfel volgens Drenthe. "Iedereen weet wat hij heeft geachieved. 111 goals voor Portugal. Pff, dat is supergrof. Hij is nu zo gretig, waardoor het ook in Engeland weer gaat lukken. Hij is zo'n mannetje. Cris wil door tot zijn veertigste."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws