Uithaal van Derksen en Borst: Het doet me wel wat, zeker als ze gaan schelden

Uithaal van Derksen en Borst: "Het doet me wel wat, zeker als ze gaan schelden"

Gepubliceerd: woensdag 22 september 2021 om 15:35wo 22-09-2021 om 15:35

Henk de Jong is het niet helemaal eens met de kritiek van Johan Derksen en Hugo Borst. Het uithangbord van Veronica Inside noemde de trainer van SC Cambuur een 'padvinder', terwijl de columnist van het Algemeen Dagblad stevig uithaalde.

'Cambuur ging eens lekker meevoetballen in Amsterdam. Godzijdank werd het zaterdagavond geen 10-0, maar ik had die aardige, hardleerse Henk de Jong die pijnlijke uitslag wel gegund', schreef Borst. "Het doet me wel wat, zeker als ze gaan schelden", reageert De Jong bij Omrop Fryslân.

De trainer van Cambuur wijst op de topresultaten sinds 2019. "We staan twee jaar bovenaan met normale jongens en nu hebben we een tikje gehad. Eentje, in twee jaar. Als mensen dan willen schelden, dan doen ze dat maar."

De Jong weerlegt de kritiek dat Cambuur te aanvallend speelde tegen Ajax. "Bij zeven van de negen goals stonden we met elf man achter de bal. Je kunt niet achter de goal gaan staan, want dan is de goal leeg. Dan wordt het 80-0", besluit de trainer, die donderdagavond met Cambuur tegen Heracles Almelo speelt.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws