Meer video’s

Jans na Feyenoord-tip Van Wolfswinkel: 'Mooi, maar hij bepaalt het beleid niet'

17-06-2022 20:18
26

Mees Hilgers brak vorig seizoen vanuit het niets door bij FC Twente en werd door Ricky van Wolfswinkel al aangeprezen bij de Nederlandse top. De centrale verdediger kan wel lachen om de complimenten van zijn ervaren collega.

Emile van de Sande
HENGELO

Van Wolfswinkel stond in aanloop naar de eerste training Voetbal International te woord en liet weten dat 'de topclubs zitten te slapen'. "Als ik Feyenoord was, zou ik hem direct halen", doelde hij op Hilgers. De 21-jarige verdediger heeft het ook voorbij zien komen. "Ik had Ricky ook een appje gestuurd: heb je dit gezegd, ja?", lacht hij in gesprek met VoetbalPrimeur. Hilgers vindt het alleen maar mooi om te horen. "Is toch mooi? Zeker Ricky, die heeft toch wel een naam, hij heeft wel wat bereikt in zijn carrière. Mooi dat hij dat zegt over mij."

De verdediger uit Amersfoort staat wel open voor een stap hogerop, maar heeft geduld. "Als er wat moois is en alles klopt, zou het kunnen gebeuren. Maar ik zie op dit moment nog geen reden, om eerlijk te zijn."

Trainer Ron Jans heeft gemengde gevoelens over de uitlatingen van Van Wolfswinkel. "Ik vind het gewoon heel mooi dat hij heel positief is over een medespeler. Alleen: Ricky bepaalt niet het aankoopbeleid van Feyenoord. En niet het verkoopbeleid van FC Twente." Jans lijkt echter rekening te houden met een toekomstige toptransfer van Hilgers. "Als ze twaalf miljoen op tafel leggen, kunnen we hem ook niet meer tegenhouden, denk ik."

Plaats een reactie