Cillessen overtuigt nog niet: 'High quality goal van Ziyech, maar fout van hem'

03-10-2019 16:43
74

Jasper Cillessen keepte woensdagavond zijn achtste officiële wedstrijd namens Valencia, maar moest drie keer vissen tegen Ajax. Hoe kijkt men in de sinaasappelstad aan tegen de in Groesbeek opgegroeide doelman? Onze verslaggever Emile van de Sande deed na afloop van Valencia-Ajax navraag in de mixed zone.

Abonneer je nu op het YouTube kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!

Alex López Sanfeliu van El Desmarque zag hoe Cillessen na acht minuten al verrast werd door een schitterende uithaal van Hakim Ziyech. Die treffer was echter ook Cillessen aan te rekenen, vond de journalist. "Ik vond dat hij iets te ver voor zijn doel stond. Het was een high quality goal, maar ook een fout van Cillessen." Eduardo Esteve van Onda Cero sluit zich hierbij aan. "Ik vind dat hij er meer aan had kunnen doen."

López Sanfeliu geeft desondanks hoog op van de Oranje-sluitpost, in zijn ogen 'één van de beste keepers in Europa.' "Maar hij moet nog wennen aan de stad en aan het team. Hij doet het tot nu toe goed, maar we verwachten veel meer van hem." Esteve is het wederom eens met zijn collega. "Hij doet het prima, maar vandaag (woensdag, red.) zag hij er niet goed uit bij alle goals."