Van Bommel was bij Bayern al een halve trainer: Een bepaalde flair

Van Bommel was bij Bayern al een halve trainer: "Een bepaalde flair"

Gepubliceerd: vrijdag 15 oktober 2021 om 15:40vr 15-10-2021 om 15:40

Dat Mark van Bommel tegenwoordig hoofdtrainer is, verbaast oud-ploeggenoot Hamit Altintop allerminst. Als speler van Bayern München was hij al een halve trainer, zegt de ex-international van Turkije.

Altintop en Van Bommel speelden bij Bayern met elkaar samen. Dat Van Bommel nu hoofdtrainer is van VfL Wolfsburg, verrast Haltintop niet. "Het was al duidelijk dat hij alles heeft om trainer te worden", zegt Altintop tegen BILD. "Mark was al een soort speler/trainer die zijn ploeggenoten veel coachte, hielp en steunde. Hij was een soort verlengstuk van de trainer."

"Ik ben blij voor Mark dat hij nu trainer is van Wolfsburg. Dat ze met vier zeges op rij zo goed zijn begonnen, verrast mij ook niet. Mark heeft een bepaalde flair. Daarom volgen de spelers hem. Hij heeft internationale ervaring en kent de wereld", zegt Altintop. 

De laatste wedstrijden zit het tegen voor Wolfsburg, al ziet Altintop de toekomst rooskleurig tegemoet. "Na de geweldige start van Wolfsburg, ben ik ervan overtuigd dat Van Bommel snel weer op het pad van succes komt."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws