ED herkent Italiaanse geruchten over 'stoppende Ihattaren' nog niet

ED herkent Italiaanse geruchten over 'stoppende Ihattaren' nog niet

02-11-2021 17:27
173

Dat Mohamed Ihattaren overweegt te stoppen met voetbal, wordt door bronnen rondom de voormalig PSV'er nog niet herkend. Dat meldt het Eindhovens Dagblad dinsdagmiddag naar aanleiding van geruchten uit Italië.

Onder meer geruchtenmachine Calciomercato pakte uit met het nieuws dat Ihattaren al op negentienjarige leeftijd zijn voetbalschoenen zou willen opbergen. De spelmaker, die door Juventus is verhuurd aan Sampdoria, zou met een depressie kampen sinds het overlijden van zijn vader in 2019. Hij hoopte zijn carrière in Italië nieuw leven in te blazen, maar eerder werd al duidelijk dat zijn relatie met Sampdoria en Juventus op de klippen dreigt te lopen.

Het ED is echter niet op de hoogte van de plannen van Ihattaren om te stoppen. Dat 'lag tot voor kort niet in de planning en wordt door bronnen rondom de speler nog niet herkend', schrijft PSV-volger Rik Elfrink op Twitter. Ihattaren werd afgelopen zomer voor 1,9 miljoen euro door PSV verkocht aan Juventus, dat hem meteen verhuurde aan Sampdoria. Het lijkt niet spoedig van een Serie A-debuut te komen. Vanaf 1 januari mag hij van club veranderen.

Zaakwaarnemer José Fortes Rodriguez was niet bereikbaar voor een reactie.