La Gazzetta dello Sport: Ihattaren wil toch weer terugkeren op het veld

La Gazzetta dello Sport: Ihattaren wil toch weer terugkeren op het veld

04-11-2021 21:42
57

La Gazetta dello Sport heeft weer een teken van leven van Mohamed Ihattaren opgevangen. De door Juventus vastgelegde – en bij Sampdoria gestalde – spelmaker was in oktober plotseling van de radar verdwenen, maar wil volgens de roze sportkrant toch weer zijn rentree maken.

Begin deze maand deden er geruchten de ronde dat de ongelukkige Ihattaren wilde stoppen met voetballen, maar deze verhalen werden al snel ontkracht door het Eindhovens Dagblad. Volgens La Gazetta dello Sport wil de linkspoot nu alsnog de draad oppakken. Wanneer hij weer minuten kan en zal maken, is echter nog even afwachten.

Ihattaren raakte aan het begin van het seizoen definitief gebrouilleerd met PSV en trainer Roger Schmidt en vertrok vlak voor het sluiten van de zomerse transfermarkt naar Italië. De negentienjarige Utrechter zat in september op de bank tegen Internazionale, maar is daarna uit beeld verdwenen. Ihattaren kampte met overgewicht, kreeg van Sampdoria een speciaal trainingsprogramma en vertrok medio oktober plotseling weer naar Nederland, officieel vanwege privéredenen.