'Positief nieuws uit Eindhoven: PSV-ziekenboeg stroomt langzaam leeg'

'Positief nieuws uit Eindhoven: PSV-ziekenboeg stroomt langzaam leeg'

Gepubliceerd: donderdag 2 december 2021 om 07:28do 02-12-2021 om 07:28

Goed nieuws voor PSV. De overvolle ziekenboeg lijkt langzaam maar zeker leeg te stromen. Jordan Teze en Noni Madueke hebben de teamtraining inmiddels hervat, terwijl Cody Gakpo 'op de weg terug is'.

Dat melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. PSV speelde de afgelopen weken wedstrijden waarbij trainer Roger Schmidt maar vijftien of zestien spelers tot zijn beschikking had. Dat zijn er te weinig om tot het einde van het seizoen te kunnen strijden om de titel, zo liet de oefenmeester eerder al weten. Inmiddels lijkt het erop dat de ziekenboeg van de Eindhovenaren langzaam maar zeker leeg begint te stromen.

Teze en Madueke hebben de groepstraining inmiddels hervat. Hiermee heeft Schmidt wat meer te kiezen voor de wedstrijd tegen FC Utrecht van dit weekend. Madueke lijkt in eerste instantie een optie voor de bank, Teze zou klaar zijn voor een basisplaats. De verdediger liep drie weken geleden een spierblessure op tegen Fortuna Sittard. Naast Teze lijkt ook Philipp Max weer klaar voor een basisplaats na een coronabesmetting, al werd de Duitser uitstekend vervangen door Mauro Júnior.

Over Cody Gakpo doet PSV nog geen uitspraken, maar de aanvaller is op de weg terug. Hij trainde twee weken geleden al individueel en ligt op schema om dit weekend weer aan te sluiten bij de groep. De komende dagen wordt gekeken of dit haalbaar is. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws