Schmidt hint op langer verblijf bij PSV: 'Dit is nog niet het einde'

Schmidt hint op langer verblijf bij PSV: 'Dit is nog niet het einde'

30-12-2021 23:33
79

Het lijkt er niet op dat Roger Schmidt komende zomer zal vertrekken bij PSV. De Duitse trainer geeft in een groot interview met ESPN aan dat het niet voelt alsof zijn periode in Eindhoven snel tot een einde zal komen.

Het contract van Schmidt bij PSV loopt tot komende zomer en er is nog geen duidelijkheid over eventuele contractverlenging. Uiteraard krijgt de trainer daar ook een vraag over. "Dat ligt nog helemaal open", zegt hij tegen ESPN-verslaggever Milan van Dongen. "Ik heb daar eerlijk gezegd nog niet heel diep over nagedacht."

In de beslissing die hij maakt, zal zijn gezin ook een belangrijke stem hebben. Toch lijkt het er op dat Schmidt graag wil blijven. "Dit is nog niet het einde", spreekt hij klare taal. "Nog niet. Het zal ooit een keer klaar zijn, maar mijn gevoel zegt dat dit nog niet het einde is."

Na achttien wedstrijden staat de Duitse oefenmeester bovenaan de Eredivisie met PSV. De voorsprong op Ajax, dat tweede staat, bedraagt één punt. De Eindhovenaren zitten ook nog in de beker en spelen in februari in de tussenronde van de Conference League tegen het Israëlische Maccabi Tel Aviv.