Vitesse-captain filosofeert over vertrek: 'Moeilijk 'nee' zeggen tegen goede club'

Vitesse-captain filosofeert over vertrek: 'Moeilijk 'nee' zeggen tegen goede club'

05-01-2022 16:50
41

Niet alleen Riechedly Bazoer, ook Danilho Doekhi heeft zich bij Vitesse in de kijker gespeeld van andere clubs. Meerdere clubs hebben belangstelling, zegt de aanvoerder.

Bazoer bevestigde gesproken te hebben met PSV. Doekhi houdt zich meer op de vlakte. De verdediger, die over een aflopend Vitesse-contract beschikt, schermt met de belangstelling van Rangers FC, dat onder leiding staat van Giovanni van Bronckhorst. "Die volgen me wel, maar er zijn meerdere clubs", zegt Doekhi tegen Omroep Gelderland.

Heel concreet is het nog niet, benadrukt hij. "De fans hoeven zich nog niet druk te maken dat ik weg ga. Maar er spelen zeker dingen waar je zelf natuurlijk ook wel eens over filosofeert. Naar mijn weten is er nog geen club geweest die zich bij Vitesse heeft gemeld. En zelf ben ik ook niet zo van een wintertransfer, maar weer van een vertrek in de zomerperiode."

"Als er een grote club komt met een goed plan, is het moeilijk 'nee' zeggen. Dus daar hangt het ook wel vanaf", voegt Doekhi eraan toe. "Vooral in deze wereld moet je met alles rekening houden. Je weet dat dingen heel snel kunnen veranderen. Ik ga er nu gewoon vanuit dat ik het komende half jaar nog bij Vitesse voetbal."