'Ajax-talent gespot in Duitsland: Borussia Dortmund wil slag slaan in Amsterdam'

'Ajax-talent gespot in Duitsland: Borussia Dortmund wil slag slaan in Amsterdam'

14-01-2022 07:25 Laatste update: 16:14
136

Ajax dreigt een talent kwijt te raken aan Borussia Dortmund. De Duitse topclub wil Prince Aning weghalen in Amsterdam. De linksback is zelfs al in Duitsland geweest voor gesprekken.

Dat meldt het lokale Ruhr Nachrichten. Aning (17) speelt dit seizoen in Ajax O18 en heeft in de UEFA Youth League-wedstrijden tegen Borussia Dortmund indruk gemaakt in Duitsland. BVB heeft met Aning gesproken en hem gevraagd om na dit seizoen naar Duitsland te komen. Hij kan bij Dortmund een plek in het O23-elftal krijgen.

Aning heeft nog geen contract bij Ajax en zou zonder al te veel problemen de overstap naar Dortmund kunnen maken. Ajax heeft Aning nog geen contract aangeboden, maar is volgens Ajax Showtime wel van plan om binnenkort een voorstel te doen. Of het iets uitmaakt, is de vraag: zijn familie staat open voor een transfer naar Dortmund. Ruhr Nachrichten heeft Aning en zijn entourage zelfs al gespot in Duitsland. 

Mocht Aning de overstap naar Dortmund maken, dan wordt hij herenigd met Julian Rijkhoff. De spits maakte ongeveer een jaar geleden dezelfde stap als die Aning nu kan maken. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie