Mazraoui spreekt Spaanse pers tegen: 'Je weet hoe de media zijn, toch?'

Mazraoui spreekt Spaanse pers tegen: 'Je weet hoe de media zijn, toch?'

15-03-2022 23:53
17

Noussair Mazraoui is nog niet rond met FC Barcelona. In de Spaanse media kwamen al berichten naar buiten dat de vleugelverdediger van Ajax een akkoord zou hebben bereikt met de Spaanse grootmacht, maar dat is volgens Mazraoui absoluut niet waar.

Mazraoui wordt al langere tijd aan Barcelona gelinkt. Een akkoord lijkt een kwestie van tijd. Spaanse media wisten dinsdag te melden dat de twee partijen inmiddels een overeenkomst bereikt zouden hebben, maar dat is volgens Mazraoui niet waar. "Nee. Er is nog helemaal niets rond, er is niets bevestigd", geeft hij na de Champions League-nederlaag tegen Benfica aan in gesprek met RTL 7.

De Ajax-verdediger geeft zelfs aan dat een akkoord nog helemaal niet dichtbij is. "Je weet hoe de media zijn, toch? Het is niet altijd waar. Als het zo zou zijn, dan zou ik het zeggen. Daar ben ik wel eerlijk in", sluit Mazraoui af.

Mazraoui beschikt in Amsterdam over een aflopend contract. Hij is niet van plan om die verbintenis te verlengen en Barcelona hoopt hem op te pikken.