Lewandowski-onderhandelingen vergen overtuigingskracht: 'Is geen Football Manager'

Lewandowski-onderhandelingen vergen overtuigingskracht: 'Is geen Football Manager'

17-04-2022 13:31 Laatste update: 13:42
6

Robert Lewandowski en Bayern München hebben nog altijd geen overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De Pool wordt gelinkt aan een vertrek bij Der Rekordmeister, maar CEO Olivier Kahn vraagt om geduld. 

Bij FC Barcelona zingt de naam van Lewandowski al een tijd rond, maar zowel Bayern als de Spaanse grootmacht ontkracht het gerucht. Kahn verzekert dat de goalgetter ook volgend seizoen in Zuid-Duitsland speelt, al vergt het overtuigingskracht om de Pool te behouden. "Robert heeft gewoon nog een contract bij ons voor komend seizoen", steekt Kahn van wal bij Sport1

"We zijn met hem in gesprek en willen dat hij zo lang mogelijk actief blijft bij Bayern. Maar sommigen denken misschien dat zulke gesprekken en onderhandelingen gaan zoals in Football Manager. Dat ik op een knop druk en de speler zijn contract al heeft verlengd. Zo gaat dat niet", verduidelijkt de directeur, die stelt dat het financiële plaatje voor een heikel punt zorgt. 

"Als club moet je dan ook kijken naar hoe je hetzelfde kan blijven doen in de huidige situatie, want ook Bayern heeft flink geleden tijdens de coronacrisis. We willen respectvol omgaan met spelers en laten ons niet onder druk zetten."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie