Driessen: transfer 'was eigenlijk al rond', maar Lang zit in de wachtkamer

Driessen: transfer 'was eigenlijk al rond', maar Lang zit in de wachtkamer

11-06-2022 11:58
52

Noa Lang is hard op weg naar AC Milan, maar moet nog even geduld hebben, meldt Valentijn Driessen. De kersverse Serie A-kampioen zit nog middenin een overnameproces.

Eind mei kwam er uit Italië al nieuws door dat Lang dichtbij een transfer naar de Rossoneri is. Driessen weet ook dat het er goed uitziet. "Milan, dat was eigenlijk al rond. Maar die hebben een nieuwe eigenaar, Amerikanen. Maldini (clubicoon Paolo Maldini, red.) is technisch directeur, maar die heeft nog niet gehoord of hij die deal rond mag maken. Maar op het moment dat die Amerikanen goedkeuring geven, gaat hij naar AC Milan", laat de chef voetbal van De Telegraaf weten in Vandaag Inside.

Lang speelde in de Eredivisie voor Ajax en FC Twente en kwam in de voorbije twee seizoenen uit voor Club Brugge. Onlangs nam hij in een spraakmakend interview met Het Laatste Nieuws alvast afscheid van België. "Geloof mij nou maar: België gaat me missen als ik weg ben. Ik heb jullie voetbal kleur gegeven. Volgend seizoen gaan jullie bidden dat er een Noa Lang rondloopt in België, die dan ook nog eens zo goed kan voetballen", aldus de uitgesproken Lang.